Konyaspor taraftarı aramadan şikayetçi!

Atiker Konyaspor'un maçlarını oynadığı Büyükşehir Arena Stadı'nda güvenlikçilerin taraftara yaptığı arama yöntemi tepkiye yol açtı. Yeşil beyazlı taraftarlar sosyal medyada yaptıkları paylaşımda güvenlik görevlilerini eleştirdi.
Konyaspor taraftarı aramadan şikayetçi!

Konya Büyükşehir Arena Stadı girişinde taraftara yapılan arama yöntemi tepkiye yol açtı. Yeşil beyazlı bir taraftar sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda stada girerken güvenlik görevlileri tarafından en ince detayına kadar arandığını, kendisiyle birlikte 6 yaşındaki kızının da ayakkabı içine kadar sıkı bir şekilde aramadan geçtiğini ifade etti.

Tribün olaylarını engellemek için yapılan bu arama yönteminin eğer yapılacaksa tüm tribünlerde uygulanması gerektiğini ifade eden taraftarlar, "Bazı tribünlerde çok sıkı bir şekilde aramalar yapılırken, bazı tribünlerde arama yapılmadan stada giriş sağlanıyor. Bu nasıl arama? Güvenlik zaafiyetini en yakın zamanda da Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanan Süper Kupa maçında yaşamıştık. Misafir takımların taraftarları stadımıza onlarca patlayıcı maddeyi rahatça sokabildiler. Ancak biz Konyaspor taraftarı olarak, çok sıkı bir şekilde aramadan geçiyoruz" ifadelerini kullandılar.

Taraftarların yaptıkları bu paylaşımlar güvenliğin ne derece güvenli olduğu sorusunu getirirken, yeşil beyazlı futbolseverler önümüzdeki ilk iç saha maçı olan Adanaspor karşılaşmasında bu sorunun çözüme kavuşturulması gerektiğini söylediler.

İŞTE SOSYAL MEDYA HESAPLARINDAN YAPILAN O PAYLAŞIMLAR;

HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER GAZETESİ