Konyaspor taraftarından Ankaragücü çağrısı

Konyaspor'un Spor Toto Süper Lig 2019-2020 Cemil Usta Sezonu ilk haftasında Ankaragücü'yle oynayacağı maç öncesi yeşil beyazlı taraftarlar anlamı çağrıda bulundu.
Konyaspor taraftarından Ankaragücü çağrısı

Konyaspor ile Ankaragücü taraftarı arasında geçmişte yaşanan husumetler dolayısıyla her iki takım taraftarları birbirlerinin statlarına giriş yapamıyordu. Geçtiğimiz sezon bu husumete son veren ve iki komşu şehrin birlikte olmasına değinen taraftarlar, sezonun sonunda kol kola görüntü vermişti.

Yeni Haber Gazetesi yazarlarından karikatürist Hüseyin Taşkıran, bu konuda anlamlı bir çizime imza attı. Yeşil beyazlılar ve Ankaragücü arasında oynanacak Spor Toto Süper Lig 1.hafta maçı öncesi Ankaralı futbolseverleri Konya'ya davet eden Taşkıran, çiziminde kol kola vermiş ve 'Kırmızı-Beyaz' diyen Konyaspor ve Ankaragücü taraftarına yer verdi.

Taşkıran mesajında, "#BuyursunlarGelsinler | Futbol müsabakalarından doğan her türlü kin, nefret, ve kavgaların son bulmasını diliyoruz. İlk iç saha maçımız Ankaragücü karşılaşmasında deplasman takım taraftarı da olsun, her takım taraftarı ile olan ANLAMSIZ husumet son bulsun... BİRLİKTE TÜRKİYE'YİZ, BİRLİKTE GÜZELİZ" ifadelerini kullandı.

İŞTE O KARİKATÜR:

konyaspor-ankaragucu.jpg

HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER