Konyaspor, taraftarını bekliyor

Güncel Passolig Kart sayıları açıklandı. Ligde istediği galibiyet serisine kavuşamayan Konyaspor, taraftar kart liginde 5. sırada yer almasına rağmen Konya Stadyumu dolmuyor.
Konyaspor, taraftarını bekliyor

Konya Stadyumu dolmuyor. Taraftar Kart Ligi Passolig'deki güncel rakamlara göre Arabamcom Konyaspor Passolig kartı olan 181.961 taraftar var. Bu rakam ile yeşil beyazlılar Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'dan sonra 5. sırada olmasına karşın Konyaspor taraftarı stadyumda yerini almıyor. Konyaspor'un son oynanan Antalyaspor maçında 7.500 kişi maçı izledi.

SON DÖRTTE İSTANBUL TAKIMLARI

Taraftar kart liginde Passolig Kart sayısına göre 1 milyonu sadece Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş takımları geçerken, en az kartı olan takım sayılarında yine İstanbul takımları dikkat çekiyor. Kasımpaşa 22.508, İstanbulspor 9.443, Hangi Kredi Ümraniyespor 6.447 ve Fatih Karagümrük 5.240 kart sayılarıyla en az Passolig'i olan takımlar arasına girdi. 1.ligde ise Bursaspor önde.

ŞAMPİYON 3. SIRADA

Spor Toto 1. Lig'te Bursaspor, Göztepe, şampiyonluğunu ilan eden Yılport Samsunspor ve Eskişehirspor ilk 4'te yer alırken, Menemen Futbol Kulübü, Pendikspor ve Tuzlaspor takımları Passolig Kart sayıları en az olan kulüpler.

 Muhabir
Etiketler :