Konyaspor taraftarının tepkisini çeken 2 eski futbolcu, FETÖ’cülükle suçlandı!

Geçtiğimiz hafta Konyaspor ve Beşiktaş U21 takımları arasında çıkan kavganın ardından yaptığı açıklamalarla tepkileri üzerine çeken Sedat Yeşilkaya ve Ali Cansun’a FETÖ soruşturması açıldı
Konyaspor taraftarının tepkisini çeken 2 eski futbolcu, FETÖ’cülükle suçlandı!

FETÖ/PYD soruşturmasının futbol dalındaki operasyonlar sürüyor. İtirafçı olarak İstanbul 32. Ağır Ceza Mahkemesinde ifade veren eski futbolcu Uğur Boral, Sedat Yeşilkaya ve Ali Cansun’un FETÖ terör örgütüne üye olduğunu iddia etti. Boral, ifadesinde daha önce top koşturan Sedat Yeşilkaya ve Ali Cansun’un da örgüt ile bağlantılı olduğunu iddia etti. Duruşma sonrası bu iki isimle alakalı geniş araştırma yapılmasına karar verildi.

Ali Cansun U21 maçıyla ilgili, "Konyaspor - Beşiktaş U21 maçından sonra Yasin Sülün ile konuştum. Maç bittikten sonra taraftar, rakip oyuncular, Konyaspor hocası ve Taner Ay isimli yöneticileri Beşiktaşlı futbolculara kalleşçe saldırmış ve darp etmiş." açıklamalarında bulunmuştu.

Sedat Yeşilkaya ise maç attığı tweette Konyaspor'la ilgili, "Utanmadan maç sonu yaptıkları olaylara ragmen bu poz’u verebiliyorlarsa,Resmi sitede bunu paylaşıyorsa Yazıklar olsun diyorum....." ifadelerini kullanmıştı.

sedat-yesilkaya-tweet.jpg

1-20181016210559.jpg

2-20181016210559.jpg

KAYNAK: YENİ HABER