Konyaspor transfer dosyası

2022-2023 sezonu ara transfer döneminin bitmesine saatler kala Konyaspor’un transfer bilançosu belli oldu. 1 Temmuz 2022’den bu güne genç oyuncular dahil 23 oyuncu getiren yeşil beyazlılar 28 oyuncu ile yolları ayırdı. +6.76 milyon euro kasada kaldı.
Konyaspor transfer dosyası

Konyaspor değişim sürecinden geçiyor. Ara transfer sezonunda 4 oyuncu ile yolların ayrılıp 5 futbolcu ile anlaşan yeşil beyazlılar 1 Temmuz 2022’den bu güne kadar büyük bir oyuncu sirkülasyonu yaşadı. Genç oyunculardan, bedelsiz ve bonservisli oyunculara kadar toplam 28 futbolcu Konyaspor’dan ayrıldı. Anadolu Kartalı bu oyuncular yerine yine genç oyuncular dahil 23 yeni isim kadrosuna kattı.

transfer-donemi.jpg

Takımdan giden futbolcular arasında 10 tanesi 18-21 yaş arasında veya iki kere kiralanmış oyuncular. Giden-gelen dengesi sonrası Transfermark verilerine göre 7.75 milyon euro gelir sağlanırken, 995 bin euro bonservise para verildi. Yeşil beyazlılar +6.76 milyon euro toplam transfer bütçesi bulunmakta. Konyaspor genellikle sezon sonuna kadar mukavele yaparken bütçeyi kullanıp kullanmayacağı saatler sonra belli olacak.

UFUK KENDİRCİ- YENİ HABER GAZETESİ

Etiketler :