Konyaspor transfer sezonunu böyle açtı!

TÜMOSAN Konyaspor anlaştığı transferleri peşi sıra açıkladı. Yeşil beyazlılar ödemelerden dolayı beklettiği transfer duyurularını futbolcu alacaklarının bitirilmesiyle sosyal medya hesabından paylaştı. Açıklanan 5 transferin Ankaragücü hazırlık maçında sahada olması bekleniyor.
Konyaspor transfer sezonunu böyle açtı!

Konyaspor transfer tahtasının açılmasıyla gövde gösterisi yaptı. Yeşil beyazlılar öncesinde prensipte anlaştığı ancak ödeme sorunları nedeniyle beklettiği 5 oyuncusunu futbolcu ödemeleri yapılmasının hemen ardından art arda yaptığı bildirimlerle duyurdu. Anadolu Kartalı’nda ilk duyuru Marlos Moreno ile yapıldı. Geçen sezon yeşil beyazlı forma giyen Marlos ile 2+1 yıllık anlaşma yapıldı.

transfer.jpg

GÖVDE GÖSTERİSİ YAPILDI

Anadolu Kartalı diğer yandan en son Kasımpaşa forması giyen Almanya altyapısından yetişmiş Yunus Mallı ile 1 yıl, 6 numara pozisyonu için Fransız orta saha oyuncu Morgan Schneıderlin ile 2 yıl, İbrahim Sehic’in ayrılmasıyla kaleye 26 yaşındaki file bekçi Paul Bernardoni ile 2 yıl ve Galatasaray ile sözleşmesi bulunan, kiralık gelen Alexandru Cicaldau ile 1 yıllık anlaşma yaptığını açıkladı.

 Muhabir
Etiketler :