Konyaspor, tur için geri sayımda!

Atiker Konyaspor, yarın deplasmanda oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını sabah saatlerinde yapacağı ter idmanıyla tamamlayacak. Öğleden sonra Antalya’dan Trabzon’a uçacak Anadolu Kartalı’nda moraller yerinde
Konyaspor, tur için geri sayımda!

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu rövanş maçında deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak Atiker Konyaspor’da Antalya kampı bugün yapılacak son çalışmaya tamamlanacak. Hazırlıklarını 3 Ocak’tan beri Belek’te sürdüren yeşil-beyazlılar, 12 günlük kampın sonuna geldi. Ligin ikinci yarısı ve Türkiye Kupası’ndaki Trabzonspor maçının hazırlıklarını Akdeniz’de yapan Mehmet Özdilek’in talebeleri, bugün öğleden sonra Trabzon’a uçacak. İlk maçı 1-0 kazanan Konyaspor, deplasmanda skor avantajını kullanmak isteyecek.

KAMP ÇOK YOĞUN GEÇTİ
Anadolu Kartalı, Antalya’da yoğun bir kamp mesaisi yaptı. Günde çift antrenman yapan Mehmet Özdilek ve talebeleri, ligin ikinci yarısına sıkı hazırlandı. Güç depolayan yeşil-beyazlılar, lige verilen arada mental olarak da dinlenme fırsatı buldu. Belek’teki 12 günlük kampta taktiksel açıdan gelişme kaydeden ekibimizde forvet hattına transfer edilen Mustapha Yatabare de gol yollarında büyük sıkıntı yaşayan yeşil-beyazlıların tek umudu oldu.

MORAL YEMEĞİ YEDİLER
Atiker Konyaspor yönetimi yorucu ve yoğun geçen Antalya kampında moral yemeğinde buluştu. Kulüp tarafından Antalya’da bir restorantta verilen yemeğe Teknik Direktör Mehmet Özdilek, A Takım İdari Direktörü Seçkin Özdil, antrenörler, futbolcular ve personel katıldı. Salı günü oynanacak maç öncesi moral depolayan yeşil-beyazlılar, yoğun geçen kampın stresini biraz da olsa atma fırsatı buldu.

BURAK OYNAMAYACAK
Trabzonspor’un golcüsü Burak Yılmaz, yarınki Türkiye Kupası rövanş maçında Konyaspor’a karşı forma giyemeyecek. Antalya kampında basın toplantısı düzenleyen Burak Yılmaz, "Talihsiz bir sakatlık yaşadım. Çapraz bağlarım kopabilirdi sahadan dolayı. Konyaspor maçı ile geri döneceğim. Koşulara başladım. Fenerbahçe maçında sahada olacağımı söylüyorlar ama ben Allah izin verirse Konyaspor deplasmanında sahada olacağım” dedi.