Konyaspor, tur için sahaya çıkıyor

Atiker Konyaspor, Türkiye Kupası son 16 turunda bu akşam deplasmanda Trabzonspor ile çeyrek final savaşına çıkacak. İlk maçı 1-0 kazanan ekibimiz, Trabzon’dan turlayarak dönmek istiyor. Saat 18.00’de başlayacak mücadele A Spor’dan naklen yayınlanacak
Konyaspor, tur için sahaya çıkıyor

ZTK son 16 turu rövanş maçında deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak Atiker Konyaspor, hazırlıklarını Antalya’da dün sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla tamamladı. Teknik Direktör Mehmet Özdilek ve yardımcı antrenörler gözetiminde tüm oyuncuların katılımıyla gerçekleşen antrenman koşu ve topla ısınma hareketleri ile başladı. Oyuncular taktik çalışma ile antrenmanı tamamladı. Öğleden sonra Trabzon’a uçan Anadolu Kartalı, maç saatini beklemeye çekildi.

SAKAT OYUNCU KALMADI
Konyaspor Kulüp Doktoru Galip Bilen Kürklü, takımdaki sakat oyuncuların sağlık durumları hakkında spor kamuoyuna bir bilgilendirme yaptı. Kürklü, “3 Ocak’ta başlayan Antalya devre arası kampımız sakatlıkları bulunan ve tedavilerine devam edilen oyuncularımız için çok iyi bir rehabilite süreci oldu. Sağlık ekibimizin gayretli çalışmaları sonucunda Mehdi Bourabia, Volkan Fındıklı, Amir Hadziahmetovic,  Wilfred Moke ve Eren Albayrak oynayacak düzeye geldiler” şeklinde görüş belirtti.

SKOR AVANTAJI BİZDE
İlk maçta kalesini gole kapatarak kendi evinde Fırtına’yı 1-0’la dize getiren yeşil-beyazlılara, Trabzon’da oynanacak maçta her türlü beraberlik ve gollü tek farklı yenilgi yetecek. Atiker Konyaspor, rakibine 2-1, 3-2 gibi skorlarla yenilse dahi çeyrek finale yükselecek. Rövanş maçında 90 dakikalık bölümü Trabzonspor 1-0 kazanırsa ise maç uzatmaya gidecek. Karadeniz ekibinin tur atlaması için 2 farklı sonuçla kazanması gerekiyor.

REKABETTE 39. RANDEVU
Trabzonspor ile Konyaspor, bugün oynayacakları maçla birlikte lig ve kupada toplamda 39'uncu kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında bugüne kadar oynanan 38 maçta Trabzonspor'un 19, Konyaspor'un 10 galibiyeti bulunuyor. 9 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. İki takım arasında bu sezon ligde oynanan karşılaşmayı Trabzonspor, 2-1 kazanırken, kupada ise Atiker Konyaspor, Ali Çamdalı’nın tek golüyle kazanmıştı.

DÜDÜK YANKAYA’DA OLACAK
Trabzonspor - Atiker Konyaspor mücadelesinin hakemi açıklandı. Mücadelede Edirne bölgesi hakemlerinden Özgür Yankaya düdük çalacak. Zorlu mücadelede Özgür Yankaya'nın yardımcılıklarını Erdinç Sezertam ve İsmail Şencan yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Abdulkadir Bitigen olacak. Yankaya, ligin ilk yarısında oynanan ve Atiker Konyaspor’un 2-0 yenildiği Alanyaspor karşılaşmasında da düdük çalmıştı. 

Veli Özkan

++++++++++++++++++++

 

TRABZONSPOR
Onur
Pereira
Uğur
Hubocan
Mustafa
Okay
Kucka
Olcay
Yusuf
Abdülkadir
Rodallega
TD: Rıza Çalımbay
++++++++++++++++++++++++

KONYASPOR

Serkan

Ferhat

Ali Turan

Filipovic

Skubic

Moke

Ali Çamdalı

Ömer Ali

Vedat

Mehdi

Milosevic

TD: Mehmet Özdilek

++++++++++++++++++

HAKEM: Özgür Yankaya

STAD     : Şenol Güneş

SAAT     : 18.00

YAYIN   : A Spor