Konyaspor, UEFA lisansını aldı

Atiker Konyaspor, Türkiye Futbol Federasyonu Kulüp Lisans Kurulu kararı neticesinde 2019-2020 sezonu için UEFA Kulüp Lisans ve Finansal Fair-Play Lisansı almaya hak kazandı.
Konyaspor, UEFA lisansını aldı

Atiker Konyaspor, Türkiye Futbol Federasyonu Kulüp Lisans Kurulu kararı neticesinde 2019-2020 sezonu için UEFA Kulüp Lisans ve Finansal Fair-Play Lisansı almaya hak kazandı. Türkiye Futbol Federasyonu bu kararı içeren yazısını Kulüp Lisans Kurulu Başkanı Naim Demirel ve kurul  üyelerinin imzasıyla Konyaspor'a gönderdi.

Yeşil-beyazlı kulübün başvurusunun oybirliğiyle neticelendirildiği yazıda “Sunulan dosyaların ve uzman raporlarının incelenmesi sonucunda; lisans başvurusunda bulunan kulübün, TFF Kulüp Lisans ve Finansal Fair-Play Talimatı’nda düzenlenen Sportif, Altyapı, Personel- idari, Hukuki ve Mali kriterleri tam ve gerekli şekilde karşıladığı tespit edilerek; UEFA Kulüp Lisansı başvurusunda bulunan lisans adayı kulübün, TFF Kulüp Lisans ve Finansal Fair-Play Talimatı’nın 18. Maddesi uyarınca UEFA Kulüp Lisans talebinin kabulüne, oybirliğiyle karar verildi” ifadeleri yer aldı.