Konyaspor yeni sezona hazırlanıyor!

Kartal sahaya iniyor. Yeni sezon öncesi Konyaspor’un yaz kampı kapsamında takım bugün topbaşı yapacak. Anadolu Kartalı temmuz ayını 1. ve 2. yaz kampı olarak ikiye ayırdı. Birinci dönemini Konya’da geçirecek olan yeşil beyazlılar, ikinci dönemde ise çalışmalarını Erzurum’da yapacak.
Konyaspor yeni sezona hazırlanıyor!

Konyaspor Spor Toto Süper Lig’de 2023-2024 sezonu hazırlıklarına bugün başlıyor. Ligi 51 puan ile sekizinci sırada kapatan Anadolu Kartalı, yeni sezon için topbaşı yapacak. İlk haftayı Konya’da geçirecek olan yeşil beyazlılar burada sağlık testleri ve antrenman programının ardından 8 Temmuz’a kadar çalışmalarını yapacak. 9 Temmuz’da oyunculara bir gün izin, daha sonraki rota ise Erzurum.

anadolu-kartali-sahada-1-001.jpg

HAZIRLIK MAÇLARI YAPILABİLİR
Anadolu Kartalı 2. Kamp dönemini geçtiğimiz sezonda olduğu gibi Erzurum’da geçirecek. İlk kamp dönemi için hareket beklenmezken, asıl hareketliliğin burada olması bekleniyor. Erzurum’daki çalışmalar 13 gün boyunca sürecek. Kamp için bu bölgeye gidecek takımların programlarına göre hazırlık maçları yapılacak. 23 Temmuz-24 Temmuz’da ise futbolculara 2 gün izin verilecek.

anadolu-kartali-sahada-2.jpg

 Muhabir
Etiketler :