Konyaspor yönetimi direniyor!

Atiker Konyaspor, devre arası transfer dönemi yaklaşmasına rağmen olağanüstü genel kurula gitmemek için direniyor
Konyaspor yönetimi direniyor!

Süper Lig’in ilk yarısını ateş hattında kapatan Atiker Konyaspor’da yeşil-beyazlı yöneticilerin, takımın önünü açması için genel kurul kararı alması bekleniyordu.  Ancak kulübe yakın kaynaklardan sızan bilgilere göre idarecilerin görevde kalma kararı aldığı öğrenildi. Sezon başında yapılan hatalı transferlerin sorumlusu olan mevcut yönetim, devre arası transferleri de kendi yapmaya karar verdi.

ANGI İLE MAÇTAN ÖNCE GÖRÜŞTÜLER
Geçtiğimiz hafta içerisinde İktidar partisi AK Parti’nin Konya İl Başkanı Hasan Angı, ‘Konyaspor yönetimi, takıma zarar veriyor. Bu yönetim, gölgedir ve bir an önce istifa etmeliler!’ sözlerinin ardından olağanüstü toplanan yeşil-beyazlı idareciler, Angı’dan randevu talep etmişti. Cumartesi günü oynanan Fenerbahçe karşılaşmasından önce bir araya gelen taraflar, uzun bir görüşme gerçekleştirdi.

fatih-yilmaz-hasan-angi.jpg

İL BAŞKANINDAN SON ŞANS İSTEDİLER
AK Parti İl Başkanlığı’nda gerçekleştirilen toplantıda Hasan Angı, bir kez daha mevcut yönetimden olağanüstü genel kurula gitmelerini ve devre arası transferlerini yeni yönetimin yapmasını istedi. Yeşil-beyazlı idareciler ise Angı’dan son bir şans istedi. Yöneticiler, takımın teknik direktör Mehmet Özdilek ile iyi bir hava yakaladığını ve devre arası yapılacak birkaç takviyeyle iyi duruma geleceklerine inandığını dile getirdi.  Yönetimin bu isteği sonrası İl Başkanı Hasan Angı’nın önümüzdeki günlerde nasıl bir yol izleyeceği merak ediliyor.
 

Veli Özkan / Konya Yeni Haber