Konyaspor yönetimi sessiz kalmayacak

Konyaspor hakem hatalarına karşı sessiz kalmayacak. Anadolu Kartalı'nda Başkan Ömer Korkmaz ve kurmaylar Alanyaspor maçında olduğu gibi hakem hataları diğer karşılaşmalarda da olması takdirde üslubu değiştirmeyecek. Konyaspor'da Özgökçen yönetimi bu konuda çok eleştirilmişti.
Konyaspor yönetimi sessiz kalmayacak

Konyaspor hakem hatalarına karşı sessiz kalmayacak. Anadolu Kartalı'nda geçtiğimiz hafta oynanan Alanyaspor maçında hakem yönetimi akıllardan çıkmadı. Hakem otoriteleri tarafından yeşil beyazlıların yediği ilk golde rakip oyuncu ofsaytta topa dokunurken, ikinci golde penaltı alan oyuncu faul yapmasına karşın hakem Konyaspor aleyhine karar vererek beyaz noktayı göstermiş, 2 puan gitmişti.

hakem-yonetimi.jpg


TAKIMIN HAKKI KORUNACAK

Yeşil beyazlılarda gerek yönetim bazında gerek resmi açıklama ve bilgilendirici mesajlarla hakem yönetimi eleştirilirken, Başkan Ömer Korkmaz'ın ve kurmaylarının bu tarzı değiştirmeyecekleri, Anadolu Kartalı'nın hakem hatasına maruz kaldığında bu üslupta devam edeceği öğrenildi. Yönetim Konyaspor haklarını savunmak için ceza alma ihtimalinden çekinmezken, takımın hakkını yedirmek istemiyor.

konyaspor-yonetim.jpg

 Muhabir
Etiketler :