Konyaspor yönetiminden 10 milyon TL'lik bağış

Konyaspor’un Hilmi Kulluk Başkanlığındaki yeni yönetiminin kulübe 10 milyon lira para verdiği kaydedildi. Şu anda kulübün kasasına bu paranın 7 milyonunun girdiği kalan 3 milyonun da kısa sürede yatırılacağı ifade edildi.
Konyaspor yönetiminden 10 milyon TL'lik bağış

Konyaspor'da geçtiğimiz günlerde düzenlenen olağanüstü genel kurul sonrası yeniden başkan seçilen ve yönetim kurulunda revizyona giden Hilmi Kulluk ve ekibi adeta taşın altına elini koydu. Yeşil beyazlıların yeni yönetimi takımın marka değerini yükseltti. Yönetim kurulunun tarihi bir hamle yaparak kendi bütçelerinden kulübe 10 milyon lira verdiği öğrenildi. Yönetim kurulunda bulunan iş adamlarının gelirlerine göre kulübe katkı sağladığı ifade edildi. Bazı iş adamlarının 300 ila 350 bin lira, bazılarının ise 1 milyon TL civarında takıma katkı sağladığı kaydedildi.

KASAYA 7 MİLYON GİRDİ

Yeşil beyazlı yöneticilerin kulübe vermek üzere planladığı 10 milyon TL'nin 7 milyonluk kısmının şuanda kasaya Konyaspor kasasına girdiği, kalan 3 milyonluk tutarın da yakın zamanda ekleneceği belirtildi. Yaptıkları işler ve sorumluluk bilnciyle Konya ve Türkiye'de adından sıkça söz ettiren Hilmi Kulluk ve yönetiminin bu hamlesi takdir toplarken, Başkan Kulluk'un yeşil beyazlıları borçsuz bir kulüp haline getirmek için var gücüyle çalıştığı ifade edildi.