Konyaspor, zirveyi kovalayacak!

Atiker Konyaspor, milli aranın ardından Çaykur Rizespor maçıyla birlikte zorlu bir döneme girecek. Bir dahaki milli araya kadar 4 kritik maça çıkacak olan yeşil-beyazlılar, bu dönemi maksimum puanla atlatarak üst sıralara tırmanmayı planlıyor
Konyaspor, zirveyi kovalayacak!

Milli maç arasına Spor Toto Süper Lig’de topladığı 12 puanla 7. sırada giren Atiker Konyaspor’u zorlu bir fikstür bekliyor. Tarihinin en iyi sezon başlangıcını yapan, ancak son 2 maçtan yalnızca 1 puan çıkarabilen Anadolu Kartalı, milli maç arasının ardından Çaykur Rizespor maçıyla birlikte başlayacak zorlu bir döneme girecek. Bu maçın ardından sahasında zirve mücadelesi veren Başakşehir’i ağırlayacak olan yeşil-beyazlılar,  Zorlu karşılaşma 27 Ekim Cumartesi günü oynanacak. Atiker Konyaspor, 11. hafta maçında ise Sivasspor’a konuk olacak. Ardından seyircisi önünde Ankaragücü ile kozlarını paylaşacak olan Konyaspor, bu karşılaşmanın sonrasında yeniden milli maç arasında girecek.

HEDEF ÜST SIRALAR

Milli maç arasının ardından Spor Toto Süper Lig’de birbirinden zorlu 4 müsabakaya çıkacak olan Atiker Konyaspor’da, hedef üst sıralar. Rıza Çalımbay’ın ekibi Rizespor maçıyla başlayacak olan 4 maçlık zorlu fikstürde toplayabileceği maksimum puanı toplayarak 20 puan barajına ulaşmayı hedefliyor. Özellikle berabere kaldığı karşılaşmalarda iyi bir oyun ortaya koyarak skoru da bulmasına rağmen basit puan kayıpları yaşayan Anadolu Kartalı, sezonun ilk yarısını üst sıralarda bitirmeyi amaçlıyor. İlk 8 haftada 12 puan toplayan yeşil-beyazlı takım, ilk yarının kalan 9 haftasında 25 puanın üzerine çıkmayı hedefliyor.