Konyaspor'a Avrupa ihtimali!

Trabzonspor'un Avrupa kupalarından men cezası alması durumunda Atiker Konyaspor'un önümüzdeki sezon UEFA Avrupa Ligi'ne katılma şansı olacak.
Konyaspor'a Avrupa ihtimali!

UEFA'dan ​Trabzonspor hakkında gelen açıklama sonrasında bordo mavililerin men cezası alma tehlikesi bulunuyor. Konuyla ilgili olarak Trabzonspor cephesinden başkan Ahmet Ağaoğlu açıklamalarda bulunurken, gerekli olan kriterlerden bahsetti ve Disiplin Kurulu kararını bekleyeceklerini söyledi. 

Trabzonspor'un Avrupa kupalarına katılamaması halinde ligi 6. sırada bitirecek olan takım UEFA Avrupa Ligi'ne katılacağı için bu doğrultuda ​Atiker Konyaspor'un da şansı bulunuyor.  

Spor Toto Süper Lig'de haftanın açılış randevusunda ​Konyaspor'un Kasımpaşa ile 1-1 berabere kalarak 33. haftayı 43 puanla tamamlanmasının ardından 40 puanlı Fenerbahçe'nin de matematiksel olarak ligi ilk 6'da bitirme şansı bulunuyor. 
Ayrıca Fenerbahçe ile birlikte Aytemiz ​Alany​aspor, Antalyaspor, ​Çaykur Rizespor ve ​İstikbal Mobilya Kayserispor'un da matematiksel olarak yine ilk 6'da sezonu bitirme ihtimalleri bulunuyor.