Konyaspor’a dönmek istiyor

Anadolu Selçukspor’un yetenekli futbolcusu Maksut Taşkıran, sezonun ilk galibiyetini Sivas Belediye karşısında almak istediklerini belirtirken, çok çalışarak Konyaspor’a dönmek istediğini dile getirdi
Konyaspor’a dönmek istiyor

Spor Toto 2.Lig’de genç ve gelecek vadeden bir kadroyla mücadele eden Anadolu Selçukspor’da genç oyuncu Maksut Taşkıran, geride kalan 3 haftayı ve hafta sonu oynayacakları Sivas Belediye maçını değerlendirdi. Geride kalan üç haftada iyi maçlar oynadıklarını ifade eden Maksut Taşkıran, “ Oynadığımız her maçta iyi mücadele ettik. Herkesin bildiği gibi biz yeni bir takımız. Yeni kurulan bir ekibiz. 21 yaş ortalaması ile ligin en genç takımıyız. Çok genciz. Belki de kazanamayışımızın sebebi tecrübesizlik olabilir. Bu da hemen olmuyor, bunun için bize zaman gerekebilir” dedi.

‘GALİBİYETLERİ HAKETMİŞTİK’
Aldıkları sonuçların küçümsenmemesi gerektiğini savunan Taşkıran, “İlk maçta son dakikada galibiyeti kaçırdık. İkinci maçta son dakikada puan alan taraf biz olduk. İnşallah önümüzdeki hafta Sivas deplasmanında alacağımız galibiyetle sezonun ilk 3 puanına ulaşmak istiyoruz. Bu sezonun bizim için ikinci deplasman olacak. Amacımız kazanmak. Üç haftadır galibiyeti hak ettiğimizi düşünüyorum. Biz de üç puan almayı çok istiyoruz. Çalışmalarımızın hepsi galibiyet üzerine. İnşallah hafta sonunda bir galibiyet serisi başlatmayı istiyoruz, bunun için çok çalışacağız” diye konuştu.

KONYASPOR’DA KALICI OLMAK İSTİYOR 
Bir sezon aradan sonra takıma geri döndüğü içinde çok mutlu olduğunu kaydeden Taşkıran, şunları kaydetti: “Geçtiğimiz sezon Altay’da forma giydim ve orada şampiyonluk yaşadım. Tekrar buraya gelmemin sebebi burada iyi bir performans sergileyip Atiker Konyaspor’a dönmek. Bunu başarmak, orada kalıcı olmak istiyorum. O yüzden buraya geldim, bu seneki hedefim sezon sonunda Konyaspor’a gitmek olacak. Bunun yanı sıra takım arkadaşlarımla birlikte takımımızı yukarılara taşımak istiyoruz.”