Konyaspor'a Hoca dayanmıyor!

Geçtiğimiz sezonu 8. sırada tamamlayan Konyaspor, 2023-2024 sezonunda istediği puanları bir türlü toparlayamıyor. Yeşil beyazlılarda kötü gidişatın faturası bir kez daha teknik adama kesildi. Anadolu Kartalı’nda 3. Kez hoca değişikliği yaşandı. İşte Hocaların performans karnesi.
Konyaspor'a Hoca dayanmıyor!

Trendyol Süper Lig’de teknik adam kazanı yeniden kaynadı. Son yılların en çok hoca değişikliği yaşandığı ligimizde Konyaspor, 2023-2024 sezonunda 3. kez hoca değişikliğine gitti. Sezona Alexander Stanojevic ile başlayan Anadolu Kartalı, daha sonra kötü gidişat sonrasında Hakan Keleş ile anlaşmış, Keleş’in ligin ilk yarısındaki farklı Fenerbahçe yenilgisi sonrasında yollar ayrıldığı açıklanmıştı

konyaspora-hoca-dayanmiyor-003.jpg

OMEROVİC’İN KARNESİ

Anadolu Kartalı’nda teknik adam değişikliği bu sefer Fenerbahçe maçı öncesinde yaşandı. Konyaspor camiasında daha önce yardımcı antrenör olarak görev alan Fahrudin Omerovic, Antalyaspor maçı ile başlayan teknik adamlık serüveni ligde 14 maç sürdü. Konyaspor, Omerovic yönetiminde 4 galibiyet, 5 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı. Bosnalı Teknik Adam 1.21 puan ortalamasıyla takımdan ayrıldı.

konyaspora-hoca-dayanmiyor-001.jpg

PUANLAR YAKIN

Sezona Alexander Stanojevic yönetiminde çıkan Konyaspor, Sırp Teknik Direktör ile bu sezon 9 maça çıktı. Anadolu Kartalı 2 galibiyet, 4 mağlubiyet ve 3 beraberlik ile maç başına 1 puan ile ayrıldı. Ekim ayında göreve gelen Hakan Keleş ise 10 maçta görev aldı. Keleş 2 galibiyet, 5 mağlubiyet ve 3 beraberlikle takımdan ayrıldı. Hakan Hoca 0.90 puan ortalamasıyla Konyaspor'daki görevini bitirdi.

konyaspora-hoca-dayanmiyor.jpg

 Muhabir
Etiketler :