Konyaspor'a kesilen ceza tutarı!

PFDK’nın kestiği ceza tutarları açıklandı. Ligde geride kalan haftada PFDK toplam 48 Milyon TL kulüplere ceza kesti. En çok ceza ödeyen kulüp 7 Milyon TL ile Fenerbahçe, en az bedel ödeyen takım 78 Bin TL ile Alanyaspor. Konyaspor ise 26 haftada çeşitli maddeden 879 Bin TL ceza kesildi.
Konyaspor'a kesilen ceza tutarı!

PFDK’den kesilen ceza tutarları belli oldu. Ligde geride kalan 26 haftada TFF sevkleri sonrasında PFDK’nın kestiği ceza tutarları hesaplandı. Konyaspor toplam 879 bin TL çeşitli maddelerden dolayı para ödedi. Konyaspor en çok ceza ödeyen 14. Kulüp oldu. Yeşil beyazlılara kesilen ceza tutarının hiçbirisi Tahkim Kurulu tarafından düşürülmedi. Rapora göre en çok ceza yiyen takım Fenerbahçe.

cezalar-dudak-ucuklatti-1.jpg


ALINACAK ÜCRETTEN KESİLİYOR

Sarı lacivertli takıma yaklaşık 8 Milyon TL ceza kesildi, 1 Milyon TL’ye yakın indirim sonrasında 7 Milyon TL ceza ile Fenerbahçe en çok ceza ödeyen kulüp oldu. PFDK raporuna göre toplamda 20 kulübe 48 Milyon TL ceza kesildi, indirimler sonrasında yaklaşık 41 Milyon TL kulüpler ücret ödedi. Kulüpler ceza kesildiğinde nakit olarak ödemiyor. TFF kulüplerin alacağı ücretten kesinti yapıyor.

 Muhabir
Etiketler :