Konyaspor'a komando eğitimi!

Cuma günü deplasmanda Akhisarspor ile karşılaşacak Atiker Konyaspor’da tempo arttı. Talebelerini sıkı çalışmaya tabi tutan teknik direktör Mehmet Özdilek, oyuncularını adeta bir komando gibi çalıştırıyor
Konyaspor'a komando eğitimi!

Süper Lig’in 23. hafta açılış maçında deplasmanda Akhisarspor ile karşı karşıya gelecek Atiker Konyaspor, zorlu maçın hazırlıklarını Kayacık Tesisleri’nde harıl harıl çalışarak yapıyor. Teknik direktör Mehmet Özdilek, deyim yerindeyse talebelerine göz açtırmıyor. Zorlu fikstürden puanlarla çıkmanın kendilerinde rehavete yol açmaması gerektiğinin altını çizen Şifo, Akhisar maçı öncesi ipleri elinde tutuyor. Teknik heyet de Akhisarspor maçına en az futbolcular kadar pür dikkat hazırlanıyor.

konyaspor-komando-egitimi.jpg

İDMANLAR AĞIRLAŞTI
Bugün ve yarın yapacağı taktik antrenmanlarla Akhisar maçının provasını gerçekleştirecek yeşil-beyazlılar, hafta başı yapılan ‘Yükleme Antrenmanı’nda bir hayli yoruldu. Akhisar’a karşı dirençli ve sert bir takım çıkarmak isteyen Özdilek, yardımcılarına ‘Takımı kondisyon antrenmanında komando gibi çalıştırın!’ talimatı verdi. Bunun üzerine sert bir idmana tabi tutulan Anadolu Kartalı, Akhisar maçı öncesi çelik gibi oldu.    

YENİ HABER