Konyaspor'a stant tahsis edilecek

Bugün açılacak ve 5 gün boyunca 60 ülke ve 75 şehirden gelecek 300 binin üzerinde ziyaretçiyi ağırlayacak olan Konya Tarım 2018 Fuarı öncesinde TÜYAP Fuarcılık Genel Müdürü İlhan Ersözlü Atiker Konyaspor'u ziyaret etti
Konyaspor'a stant tahsis edilecek

Kulüp binasında gerçekleşen ziyarette Başkan Fatih Yılmaz ve As Başkan Mehmet Günbaş ile görüşen TÜYAP heyeti bugün açılacak fuar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Genel Müdür İlhan Ersözlü, Konya’da önümüzdeki süreçte gerçekleştirilecek etkinliklerde UEFA Avrupa Kupalarında ülke puanına katkı sağlayan ve şehrin tanıtımında büyük pay sahibi olan Atiker Konyaspor’a yer tahsis etmek istediklerini söyledi.

Başkan Fatih Yılmaz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Bu tür organizasyonlar Konya’nın sosyo-ekonomik hayatına önemli katkılar sağlıyor yanı sıra çok sayıda ziyaretçi ile önemli kurum ve kuruluşlarını bir araya getiriyor. Sayın Genel Müdürün teklifi bizleri mutlu etmiştir. Bir sonraki etkinlik için konunun detaylarını görüşüp TÜYAP Fuarlarında bize tahsis edilen stantlarda yerimizi alacağız. Bu vesile ile Atiker Konyaspor Kulübü olarak Türk tarım sektörünün gururu haline gelen Tarım 2018 16. Tarım, Tarımsal Mekanizasyon ve Tarla Teknolojileri Fuarı’nın ülkemize, şehrimize ve iş adamlarımıza hayırlar getirmesini diliyoruz” dedi.