Konyaspor'da Akhisar maçının son rötuşları yapılıyor

Atiker Konyaspor’da cumartesi günü oynanacak Akhisar Belediyespor maçının hazırlıkları yarın akşam saatlerinde yapılacak taktik antrenmanla tamamlanacak
Konyaspor'da Akhisar maçının son rötuşları yapılıyor

Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında cumartesi günü evinde Akhisar Belediyespor ile karşı karşıya gelecek Atiker Konyaspor’da zorlu maçın hazırlıkları yarın yapılacak son çalışmayla noktalanacak. Hafta boyunca Akhisar maçına hazırlanan yeşil-beyazlılar, bu sezon Konya’da oynayacakları son maçı kazanarak taraftarına galibiyet hediye ederek sahadan ayrılmanın hesaplarını yapıyor.

YEDEK AĞIRLIKLI KADRO BEKLENİYOR
Atiker Konyaspor’un yarınki Akhisar Belediyespor karşılaşmasına yedek ağırlıklı bir kadroyla çıkması bekleniyor. Türkiye Kupası finalinde Çarşamba günü Başakşehir ile çok kritik bir maça çıkacak ekibimizde teknik patron Aykut Kocaman, sakatlık riski nedeniyle göz bebeklerini dinlendirecek. Kocaman’ın ligde fazla forma şansı bulamayan oyunculara şans vermesi bekleniyor.

AKHİSAR, OKAN BURUK İLE ÇIKIŞTA
Anadolu’nun Kartalı’nın cumartesi günkü rakibi Akhisar Belediyespor, genç teknik direktör Okan Buruk’un göreve gelmesiyle yükselişe geçti. Buruk ile şimdiye kadar 6 maça çıkan yeşil-siyahlılar, sahadan 5 galibiyet, 1 mağlubiyetle ayrılarak istatistikleri alt üst etti. Ege ekibi, bu süreçte Bursa’yı 5-1, Gaziantep’i 6-0, Osmanlı’yı 4-0 ve Alanya’yı 3-0 gibi farklı skorlarla yenmeyi başardı.

Yeni Haber