Konyaspor'da Ali Adnan sesleri!

Sol bek arayışında olan Atiker Konyaspor’un Udinese’den Ali Adnan ile ilgilendiği iddia edildi. 2013 yılında Rıza Çalımbay döneminde Rize’ye gelen ve yıldızını parlatan Iraklı oyuncu için ekibimizin İtalyanların kapısını çalacağı öne sürüldü
Konyaspor'da Ali Adnan sesleri!

Atiker Konyaspor’da transfer çalışmaları cuma gününden itibaren hız kazanacak. Anadolu Kartalı ile sözleşme imzaladıktan sonra kollarını sıvayacak olan ekibimizde gündeme Iraklı sol bek Ali Adnan’ın geldiği iddia edildi. Türkiye’ye Rıza Çalımbay’ın Rizespor’u çalıştırdığı dönemde gelen ve bir anda ünlenen Iraklı oyuncu, Galatasaray’ı reddedip İtalyan kulübü Udinese’ye transfer olmuştu. 2015 yılında Udinese ile 5 yıllığına anlaşan Ali Adnan, İtalya’daki ilk sezonunda 31, ikinci sezonunda 14 ve geçen sezon 24 maça çıktı. Irak milli takımı oyuncusu da olan 24 yaşındaki futbolcu, şimdiye kadar çıktığı 116 resmi maçta 6 gol atarken, 14 de asist yaptı.

HOCAYLA TOPLANTI BEKLENİYOR
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Atiker Konyaspor As Başkanı Recep Çınar, ‘Şuan için resmi bir girişimimiz yok. İç ve dış transferdeki isimleri Hocamız Rıza Çalımbay ile yapacağımız toplantıdan sonra belirleyeceğiz. Önümüzdeki haftadan sonra transferde hız kazanacağız ve ilk 5 hedefimiz doğrultusunda takımımıza nokta transferler yapacağız. Bu süreçte camianın takımımıza destek olması gerekiyor. Birlikte hareket ederek bu sene istenilen hedefe ulaşabileceğimizi düşünüyorum. Transfer Komite’miz de oyuncu araştırmaya devam ediyor. Hocamız göreve başladıktan sonra oturup transferdeki rotamızı çizeceğiz’ dedi.

YENİ HABER