Konyaspor'da Başkan gündemi değerlendirdi!

Konyaspor'da Başkan Ömer Korkmaz, II. Başkan Adem Bulut ve Basın Sözcüsü Yunus Derebağ yeşil beyazlıların gündemini değerlendirdi. Ara transfer döneminde vites artıran Anadolu Kartalı'nda Başkan Korkmaz soru-cevap yaptı.
Konyaspor'da Başkan gündemi değerlendirdi!

Konyaspor'da Başkan Ömer Korkmaz, II. Başkan Adem Bulut ve Basın Sözcüsü Yunus Derebağ yeşil beyazlıların gündemini değerlendirdi. Ara transfer döneminde vites artıran Anadolu Kartalı'nda Başkan Korkmaz soru-cevap yaptı. Umut Bozok transferiyle ilgili, "Umut Bozok ile ilgili yakın zamanda konuştum. 3.5 saatlik görüşme yaptık. Avrupa'dan oyuncuya teklif var. Teklifi değerlendiriyorlar" dedi.

umut-bozok.jpg

KONUŞULAN FUTBOLCULAR

Gündemde ismi geçen futbolcularla ilgili konuşan Başkan Korkmaz, " Yabancı stoper David Bates'i takip eden biriydim. Bizim için uygun olacak mı diye düşündük. Net bir şey yok. Ömer Ali Şahiner ve Serdar Gürler ile ilgili girişimimiz oldu ama teklif kabul edilmedi. Alassane NDao'nun bonservisi 150 bin Euro. Ethemi için kiralama bedeli ödemedik. Zorunlu olmayan satın alma opsiyonu 2 milyon Euro"

omer-ali.jpg

"TRANSFER TEKLİFİ YOK"

Başkan Korkmaz takımda transfer teklifi aldıkları futbolcunun olmadığını belirtti ve hafta sonu itibariyle gidecek oyuncularla ilgili Teknik Direktör Fahrudin Omerovic ile görüşüp yol haritası çizileceğini ifade etti. II. Başkan Adem Bulut ise 1-2 transfer daha yapmak istediklerini ve yeni gelecek oyuncularla birlikte ara transfer dönemini bitirmek istediklerini ifade etti. Konyaspor'da gündem yoğun.

bernardoni.jpg

"BİZE TECRÜBE OLDU"

Konyaspor'dan ayrıldıktan sonra açıklamalarda bulunan Fransız eldiven Paul Bernardoni'nin açıklamaları sonrası düşüncelerini paylaşan Başkan, "Bernardoni ile ilgili çok fazla şey söylemek istemiyorum. Yeni takımına yaranmak için konuştuğunu düşünüyorum. Bu bize tecrübe oldu. Köpeği öldüğünde bizzat kendim gittim söyledim ve yapılması gereken bir şey var mı diye sordum"dedi.

konyaspor.jpg

 Muhabir
Etiketler :