Konyaspor'da Başkan Korkmaz'dan o sözlere cevap!

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, KONTV'de katıldığı spor programında önemli açıklamalarda bulundu.
Konyaspor'da Başkan Korkmaz'dan o sözlere cevap!

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, KONTV'de katıldığı spor programında önemli açıklamalarda bulundu. Başkan, Samsunsporlu futbolcunun "aynı seviye değiliz" ve Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'ın açıklamalarını değerlendirdi.

celik.jpg


"ÇOK RAHATSIZ OLDUM"

Ömer Korkmaz, Samsun cephesinden gelen mesajlar sonrasında şunları söyledi, "Maç öncesi Samsunsporlu futbolcunun sözlerini duydum. Açıkçası o sözleri hafızama kazıdım. Beni çok rahatsız etti. Kazansaydık daha farklı şeyler söyleyecektim. Bize saygı göstermeyenler onlar da saygı beklemeyecek. Alanyaspor maçı sonrası ceza almamak için göndermeler yapmıştık. Bizler Konyaspor’a gönül verenlerin duygularını yansıtmalıyız. Kimse bir yerlere mesaj vermek için Konyaspor üzerinden bir şey söyleyemez" dedi.

yildirim.jpg
"BAŞKANA BUNU SORACAĞIM"

Samsun Başkanı Yüksel Yıldırım'ın hakem sözlerine üzerine konuşan Başkan Korkmaz, " Kayseri maçında yöneticilerle birlikte izledik. Bize bir söylem Kayseri cephesinden olmadı. Kayseri maçı onların daha çok canını yaktı sanırım. İlk Kulüpler Birliği toplantısında Samsun Başkanı’na amacını soracağım. Biz onların sahasında kupa kazandık. Çok önemli değil " diye konuştu.

 Muhabir
Etiketler :