Konyaspor'da Başkan o diyaloğu anlattı!

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz katıldığı programda sosyal medyada çok tartışılan sözleri hakkında açıklama yaptı. Başkan Korkmaz, sözlerinin bilet fiyatlarıyla alakalı olduğunu belirterek yanlış anlaşıldığını belirtti ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile olan diyaloğunu anlattı.
Konyaspor'da Başkan o diyaloğu anlattı!

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz sosyal medyada çok tartışılan sözleri hakkında açıklama yaptı. Fenerbahçe maçı öncesinde "intikam almak istiyoruz" sözlerinin yanlış anlaşıldığını belirten Başkan Korkmaz, Beyaz TV'ye konuştu. Korkmaz, o cümlesinin ilk maçtaki yüksek bilet fiyatlarına tepki olarak söylediğini ifade etti ve pazartesi günü karşılaşacakları rakipleriyle bir sorunlarının olmadığını belirtti.

korkmaz-konyaspor.jpeg

"SÖZLERİM YANLIŞ ANLAŞILDI"

Başkan şu ifadeleri kullandı, " Burası kardeşliğin şehri başımızın üstünde yerleri var. İlk maçtaki skor bizi biraz üzdü. Skordan bağımsız bilet fiyatlarıyla alakalı bir kelime sanki farklı bir yansıması oldu. Büyük kulüplerle karşı konuştuğumu cümleler büyük reaksiyon alıyor. Ama yine de yanlış anlaşılma mevzusu var" dedi. Başkan Korkmaz, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile konuştuğunu ifade etti.

koc.jpg

"TATLIYA BAĞLADIK"

Bir sorun olmadığını belirten Başkan Korkmaz, "Ali Başkan ile bu konuyu konuştuk. Yanlış bir anlaşılma olduğu üzerine kendisiyle görüştük. Başkan bana bu sözlerimi sorduğunda aslında bilet fiyatlarıyla alakalı bir konuydu diye kendisine durumu aktardım. Başkan da durumu anlattığım gibi düşündüğünü bana söyledi. Bir sorun yok, tatlıya bağladık. Biz o gün deplasman tribününe taraftar götüremedik" dedi.

 Muhabir
Etiketler :