Konyaspor'da Boşnak resitali

Atiker Konyaspor'un kadrosunda bulunan 3 Bosna Hersekli futbolcu sezonun ilk devresinde takıma sağladıkları katkıyla dikkat çekti. Bu oyunculardan Riad Bajic 8 golle krallıkta 2.sırada yer aldı.
Konyaspor'da Boşnak resitali

Spor Toto Süper Lig'in 16 haftalık ilk devresinde Atiker Konyaspor'un Boşnak yıldızları Riad Bajic, Deni Milosevic ve Amir Hadziahmetovic gösterdikleri performansla alkış aldı. Yeşil beyazlıların genç golcüsü Bajic ligde kaydettiği 8 golle gol krallığında Cenk Tosun’un ardından ikinci sırada yer aldı. Yetenekli futbolcu ligde 14, UEFA'da 6 ve Türkiye Kupası'nda ise 3 kez forma şansı buldu. Toplamda 10 gol atıp 2 de asist yapan genç golcü Kocaman'ın en güvendiği isimler arasına girmeyi başardı.

MİLOSEVİC TARİHE GEÇTİ

Yeşil beyazlıların sezon başında kadrosuna kattığı başka bir Bosna Hersekli Deni Milosevic de ilk devrede Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi'ndeki tüm maçlarda forma giyip önemli bir performans sergiledi. Türkiye Kupası'nda ise 2 karşılaşmada forma şansı bulan genç futbolcu ayrıca yeşil beyazlıların UEFA Avrupa Ligi'ndeki ilk golünü kaydederek tarihe geçti. Milosevic toplamda 3 de asist yaparak atılan gollerde pay sahibi oldu.

19'LUK AMİR KENDİNİ KANITLADI

Atiker Konyaspor'a geçen sezonun devre arasında transfer olan Amir Hadziahmetovic, bu sezon ilk devrede gösterdiği performansla Aykut Kocaman'ın gözde isimleri arasına girdi. Zaman zaman taraftarlar tarafından ıslıklanan futbolcu pes etmeyerek çalışmalarını sürdürdü ve ligde 13 Avrupa'da 6 ve Türkiye Kupası'nda ise 1 karşılaşmada forma giydi. Boşnak futbolcu deplasmandaki Gaziantepspor maçında ağları sarsmayı başardı. Yeşil beyazlıların kadrosunda bulunan en genç futbolcu unvanına sahip 19 yaşındaki Amir Hadziahmetovic, Atiker Konyaspor'un Avrupa'daki tüm maçlarında forma giyerek önemli bir tecrübe kazandı.

HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER GAZETESİ