Konyaspor'da Çamdalı'dan kritik kararlar

Fenerbahçe maçı hazırlıklarına devam Anadolu Kartalı’nda Teknik Direktör Ali Çamdalı’nın çalışmaları hızlandı. Omerovic son maçlarda sürekli farklı kadrolar denerken, 40 yaşındaki Teknik Adam as kadrosunu kısa sürede kurmaya çalışacak.
Konyaspor'da Çamdalı'dan kritik kararlar

Konyaspor’da göreve yeni başlayan Ali Çamdalı ilk testini Fenerbahçe’ye karşı verecek. Takımı kritik durumdan çıkarmak isteyen Çamdalı, iç sahadaki maçta puan-puanlar almak için sahaya çıkacak. Çamdalı’nın rakibi kadar zorlayacak bir konu ise kadro kurmak olacak. Fahrudin Omerovic, son haftalarda özellikle ofansta düzenli bir kadro kurgusu ortaya çıkaramamış ve farklı kadrolar denemişti

zor-kararlar-001.jpg

SAVUNMA BELİRSİZ

Cezası biten oyuncular takıma dönerken, Ali Çamdalı’nın savunma tandemini nasıl kuracağı merak ediliyor. Sağ bekte ise Uğurcan Yazğılı’nın formayı alması bekleniyor. Merkez orta sahada değişiklik beklenmezken NDao ve Sokol’un yeri garanti görülüyor. 40 yaşındaki Teknik Adam, sakatlığını atlatması durumunda solda formayı Moreno’ya verecek. 10 numarada ise Oğulcan bekleniyor.

 Muhabir
Etiketler :