Konyaspor'da Çamdalı'dan önemli açıklamalar

Konyaspor Sportif Direktörü Ali Çamdalı katıldığı spor programında açıklamalarda bulundu. Çamdalı, Beşiktaş maçı öncesi takımın son durumunu paylaştı.
Konyaspor'da Çamdalı'dan önemli açıklamalar

Konyaspor Sportif Direktörü Ali Çamdalı katıldığı spor programında açıklamalarda bulundu. Çamdalı, "Uzun süre boyunca formasını giydiğim Konyaspor kulübümdeyim. Beni ben yapan camiadayım. Ancak bu sefer saha içi değil, saha dışında hizmet vermek için çalışıyorum. Durumumuza gelirsek Başakşehir galibiyeti sonrası Rizespor maçında son dakikalarda yediğimiz gollerle mağlup olduk, nazırlık olarak görüyorum. Ankaragücü maçında karakter koyduk ve puan aldık" diye konuştu.

camdali.jpg

"GENEL KURUL ETKİLEDİ"
Çamdalı transfer planlamasıyla ilgili olarak, "Transferlerimiz geç katıldığı için antrenman eksikliğinden dolayı bu süreci biraz sıkıntılı geçirdik. Transferler daha erken gelebilirdi ama genel kurul oldu. Kurul daha erkene alınsa farklı durum olabilirdi. N'Zonzi, Oliveira ve diğer transferlere baktığımızda önemli arkadaşlarımız aramızda katıldı. Bu süreci en az hasarlı atlatmak istiyoruz. Beşiktaş maçı var. Yarınki maçı yenmek istiyoruz" dedi.

 Muhabir
Etiketler :