Konyaspor'da çıkan haberlere anlam verilmedi

26. haftadaki galibiyetle çıkışa geçmek isteyen Konyaspor'da Aykut Kocaman haberleri şaşkınlıkla karşılandı.
Konyaspor'da çıkan haberlere anlam verilmedi

Hafta sonu çıkan haberler Konyaspor'da şaşkınlıkla takip edildi. Yeşil beyazlılarda cumartesi günü ulusal bir yayın organından çıkan ve tek kalem halinde diğer sitelerin de geçtiği "Aykut Kocaman Süper Lig'e dönüyor" ,"Kocaman Konyaspor'un teklifini kabul etti" haberlerine yönetim kanadından anlam verilemedi. Konyaspor Yönetimi en kötünün geride kaldığına inanırken haberi resmi bir dille yalanladı.

EN KÖTÜ GERİDE KALDI
İstanbulspor ve Giresunspor maçlarında kaçırılan golleri şansızlık olarak yorumlayan ve Galatasaray galibiyetiyle en kötünün geride kaldığına inanan yönetim, 26. hafta sonrası artık çıkış yakalayacaklarına inanıyor. Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic ile gelecek sezon konuşmaları yapılıyor. Yönetim, genç oyuncuları takıma katarak hem giderleri azaltmak hem de oyuncu parlatıp başka takıma satmak istiyor.

site.png

"TERCİH NEDENLERİNDEN BİRİSİ"
Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen katıldığı programlarda Stanojevic'le ilgili, "Sürekli transfer yaparak ilerleyemeyiz. Bizim alt yapıdan oyuncu çıkartıp takımda oynatmamız lazım. Konyaspor gelen bir oyuncuyu 2 yıl içerisinde performansını yükselterek başka takımlara satarak ekonomisini yürütmek zorunda. Stanojevic gençlere önem veriyor. Hoca tercihimizde etki eden maddelerden birisiydi" demişti

 Muhabir
Etiketler :