Konyaspor'da Demba Ba bilmecesi!

Forvet hattına yıldız takviyesi yapmayı planlayan Atiker Konyaspor’un Demba Ba ile görüştüğü iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Bu konuya açıklığı Konyaspor yöneticisi Celalettin Çakıcı getirdi
Konyaspor'da Demba Ba bilmecesi!

Atiker Konyaspor’un dünyaca ünlü golcü oyuncu Demba Ba'yı Konyaspor'a getirmek için çaba sarfettiği öne sürülmüştü. NTV Spor Spikeri Onur Tuğrul’un iddiasına göre ekibimiz, Çin kulübü Shanghai Shenhua ile temasa geçmiş ve fiyatta anlaşamamıştı. Bu gelişmeler üzerine yıldız transferi bekleyen Atiker Konyaspor taraftarını heyecan sarmıştı. Yeşil-beyaz sevdalılarının hevesi bir kez daha kursağında kalacağa benziyor. Zira Atiker Konyaspor yönetimi Demba Ba ile herhangi bir görüşmelerinin olmadığını açıkladı.

ÇAKICI, TRANSFERİ YALANLADI
Atiker Konyaspor yöneticisi Celalettin Çakıcı, Demba Ba konusuyla ilgili yaptığı açıklamada, ‘Ben de sosyal medyadan okudum. Öyle bir görüşmemiz olmadı. Ne düşüncemiz ne de görüşmemiz oldu. Kendi aramızda bile düşüncemiz olmadı. Tamamen sosyal medyadan oluşturulan bir gündem oldu. Yıldız transferinden çok takıma faydalı olabilecek nitelikle ve tecrübeli transferler düşünüyoruz. Kaliteli sol stoper ve forvet düşüncemiz var. Bu yönde çalışmalarımızı sürdürüyoruz’ ifadelerini kullandı.
Yeni Haber19554579_10154774688857717_8105885801692390328_n.jpg