Konyaspor'da eksik bölgeler can sıktı!

Önceki gün topbaşı yapan Konyaspor’da ayrılan futbolcuların eksikleri mevki olarak ortaya çıktı. Özellikle ofans bölgesinde kanatlar ve merkez boş kaldı. Kadro planlaması yeniden yapılacak. Gidecek oyuncular belli olduktan sonra yeşil beyazlıların transferde hızlanması bekleniyor.
Konyaspor'da eksik bölgeler can sıktı!

1 Temmuz itibariyle 5 oyuncunun sözleşmesi fiilen sona erdi. Konyaspor’da giden oyuncuların ardından bugünkü ilk antrenmanda birçok bölgenin oyuncusu eksik kaldı. Yeşil beyazlılar orta sahadan Bouchalakis, sol kanatta Moreno, sağ kanatta Mahir Emreli, 10 numara pozisyonunda Alejandro Pozuelo ve hücumda Mame Diouf eksik kaldı. Transferlerin Erzurum’a yetişmesi bekleniyor.

kademeler-cozuldu-001.jpeg

HABER AKIŞI YOĞUN
Diğer yandan Konyaspor’da sözleşmeli oyunculardan Calvo’ya yurt dışından, özellikle Beşiktaş’ın ilgisi biliniyor. Bruno Paz için Maccabi Haifa, Kondrad Michalak için Eyüpspor’un talip olduğu haberleri basında çıktı. Muric için gelecek iyi bir teklif sonrası kal denilmeyecek. Ara transfer döneminde üst üste ayrılıklar gelirken, ardından 6 futbolcu ile anlaşılmıştı, benzer süreç bekleniyor.

 Muhabir
Etiketler :