Konyaspor'da Eze siftahını yaptı, taklayı attı

Sezon başında Suudi Arabistan takımlarında Al Quadisi takımından transfer edilen Patrick Friday Eze, ligdeki ikinci maçında yeşil beyazlı formayla ilk golünü attı. Siftahını Akhisar'a yapan Eze, yaşadığı sevinci gol sonrasında attığı takla ile gösterdi
Konyaspor'da Eze siftahını yaptı, taklayı attı

Akhisar'ı 2-0'lık skorla geçen Atiker Konyaspor'da Patrick Eze, takımının galip gelmesinde önemli rol oynadı. Bu golle Konyaspor, eleştirilen forvet transferlerinden ilk katkıyı alırken, Patrick Eze gol sonrasında formasını objektiflere göstererek eleştirilere yanıt verdi. Nijeryalı golcünün hırsı önümüzdeki maçlar için umut verdi. Akhisarspor karşısında fileleri havalandırarak moral depolayan 24 yaşındaki futbolcu, Perşembe günü Vitoria Guimares ile oynanacak UEFA Avrupa ligi maçına bileniyor. Friday Eze, geçen sezon Al Quadisi takımıyla çıktığı 24 maçta 5 gol 2 asistlik performans sergilemişti.

'TEK EKSİĞİMİZ TARAFTAR' 
Akhisarspor maçında attığı golle galibiyete katkıda bulunan sağlayan Patrick Eze, gol attığı için ve alınan 3 puandan dolayı mutlu olduğunu söyledi. Her geçen maç daha iyi olacağına inandığını belirten Eze, “Takım olarak iyi mücadele ettik. Kazanmayı daha çok istedik. Yakaladığımız pozisyonları değerlendirdik ve istediğimizi aldık diye düşünüyorum. Arkadaşlarımı ve teknik heyetimizi kutluyorum. Galibiyete attığım gol ile katkıda bulunduğum için ayrıca mutluyum. İyi oyunculardan kurulu kaliteli bir takımız. Bunu ilerleyen maçlarda ortaya koyacağımız oyun, mücadele ve alacağımız sonuçlarla göstermeye devam edeceğiz. Tek eksiğimiz taraftarımızın desteği. Onlarla buluşmak içinde sabırsızlanıyoruz” dedi.
Salim Can Özcan / Konya Yeni Haber