Konyaspor'da forma için kıyasıya mücadele!

Konyaspor'da forma rekabeti seviyesi arttı. Yeşil beyazlılarda özellikle orta sahaya yapılan transferler sonrasında futbolcular arasında maç kadrosuna girme yarışı olacak.
Konyaspor'da forma için kıyasıya mücadele!

Konyaspor'da forma rekabeti seviyesi arttı. Yeşil beyazlılarda özellikle orta sahaya yapılan transferler sonrasında futbolcular arasında maç kadrosuna girme yarışı olacak. İlk bölge sağ kanat. Muric ve Michalak sonrası sağ tarafa Louka Prip transferi gerçekleşti. Aleksandar Stanojevic Gaziantep FK maçında formayı Prip'e verdi. Ancak Muric oyuna sonradan girdikten sonra performansı beğenildi.

muric.jpg

İKİ BÖLGEDE YARIŞ VAR
Prip adaptasyon sürecini henüz atlatamamışken Michalak'ın oyuna sonradan gireceği öngörülüyor. Stanojevic'in Başakşehir deplasmanında Muric ile çıkması bekleniyor. 6 numara pozisyonuna Steven N'Zonzi'yi getiren Anadolu Kartalı'nda oyuncunun 3 aylık bireysel çalışmaları nedeniyle takımın temposuna yetişmesi beklenebilir. Paz ve Oğulcan Fransız oyuncu ile yarışacak.

steven.jpg

MALLI MI, CİCALDAU MU?
10 numara pozisyonunda da Stanojevic'in fikri netleşmedi. İyi bir hazırlık dönemi geçirmesine rağmen ligde istediği oyunu ortaya koyamayan Yunus Mallı ofansif orta saha bölgesi için Alexandru Cicaldau ile forma yarışında. Cicaldau son maçta oyuna sonradan girdikten sonra maçı hareketlendirmiş, Gaziantep FK maçında ise yerini Mallı'ya bırakmıştı. İki oyuncu 10 numara için Hoca'nın gözüne girmeye çalışacak.

cicaldau.jpg

 Muhabir
Etiketler :