Konyaspor'da forvet çıkmazı!

Hücum hattını güçlendirmeyi hayal eden Konyaspor, henüz ikinci takviyeyi yapamadı. Trabzonspor’un Rodallega’yı bırakmaması, Udinese’nin de Bajic’i Başakşehir’e kiralaması nedeniyle hayal kırıklığına uğrayan Kartallar, listesindeki diğer isimlere yöneldi
Konyaspor'da forvet çıkmazı!

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, forvet transferi hakkında açıklamalarda bulundu. Trabzonspor’un golcü oyuncusunu transfer etmek istemelerine rağmen Rıza Çalımbay engeline takıldıklarını ifade eden Özdilek, şunları kaydetti: ‘Maç sonrasında Rıza Hoca ile Rodallega konusunda bir görüşme şansımız olmadı. Rodallega için iki ay önce Rıza Hoca ile görüştüm, Rıza Hoca da transferin mümkün olmayacağını söyleyince Rodallega defterini kapattım. Yönetimimiz golcü transferi için çalışmalarına devam ediyor, biz isimleri verdik. Transfer sezonu da bitmek üzere... En kısa zamanda çalışmalar tamamlanacaktır' şeklinde konuştu.

BAJİC’İ BAŞAKŞEHİR KAPTI!
Süper Lig’de ilk devreyi lider bitiren, sezon sonunda da şampiyonluğu hedefleyen Başakşehir, Arda transferinin ardından Riad Bajic'i sezon sonuna kadar kiraladı. 17 gollük performans sergilediği Konya'dan Udinese'ye transfer olan 23 yaşındaki futbolcu, İtalya'da bekleneni veremeyince Başakşehir'in yanı sıra birçok takımın gündemine gelmişti. Devre arası transfer dönemi öncesinde Atiker Konyasporlu idareciler de Bajic’in kulübüyle bir görüşme yaptıklarını ancak Udinese’yi ikna edemediklerini söylemişlerdi. Başakşehir’in Bajic’i kiralamasının ardından Konya spor kamuoyundan yeşil-beyazlı idarecilere sert tepki geldi. Konyaspor yönetimini transferde başarısız bulan taraftarlar, sert bir dille idarecileri istifaya davet etti.

YATABARE, TRABZONSPOR’A BİLENİYOR
Bu arada Atiker Konyaspor’un tek forveti Mustapha Yatabare Trabzonspor maçına sıkı bir şekilde hazırlanıyor. Tecrübeli golcü, Trabzonspor ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu rövanş maçına hazır olmadığı için yedek başlamıştı. 53. dakikada Ömer Ali Şahiner’in yerine oyuna dahil olan Yatabare, sergilediği performansla gelecek adına umut vermişti. 31 yaşındaki forvetin, Pazar günü ligde oynanacak Trabzonspor maçında yeşil-beyazlıların gol silahı olacak.  Malili golcünün, Konyaspor’un sezon başından bu yana yaşadığı gol sorununa ilaç olması bekleniyor. Mustapha Yatabare, ligin ilk yarısında Karabükspor formasıyla 15 maçta 6 gol atma başarısı göstermişti.