Konyaspor'da futbolculara mental tedavi!

Ligde puan durumunda rakipleriyle arasındaki farkı açma şansını kaybeden TÜMOSAN Konyaspor, 34. Haftadaki Sivasspor maçına konsantre olmuş durumda. Teknik heyet futbolcularını maç taktiği haricine psikolojik olarak da hazırlıyor.
Konyaspor'da futbolculara mental tedavi!

Konyaspor’da Sivasspor maçı çalışmaları devam ederken teknik heyet, taktik ve tekniğin yanında psikolojik olarak da takımını hazırlıyor. Teknik Direktör Fahrudin Omerovic futbolcularına Alanyaspor maçını geride bırakması gerektiğini ve puan durumunun haricinde yalnızca Sivasspor maçına konsantre olmalarını istedi. Hoca’nın çalışmalarına Konyaspor yönetiminde de destek geldi.

rehabilite-ediyor-1.jpg

GÜVEN MESAJI VERİLDİ

Alanyaspor maçı sonrası basınla bir araya gelen yönetim kalan haftalarda taraftarlardan takıma destek vermesini istemiş, 2-0’lık yenilgi ile ilgili Omerovic ile konuşulacağı işaret etmişti. Ayrıca bazı futbolculara yapılan protestodan duyulan rahatsızlık da ifade edildi. Yönetim, teknik heyetin haricinde futbolcular ile de bireysel görüşerek onlara kalan haftalarla ilgili güvenlerini dile getirdiler.

 Muhabir
Etiketler :