Konyaspor'da Gökhan Töre gerçekleri!

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz katıldığı bir TV programında gündemle ilgili sorulara cevap verdi. Gökhan Töre ile yolların ayrıldığını ifade eden Başkan Korkmaz, Guilherme'nin kaptanlığının alınması hakkında konuştu.
Konyaspor'da Gökhan Töre gerçekleri!

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, Konya Olay TV'de açıklamalarda bulundu. Program moderatörü Murat Dönmez'in sorularını cevaplayan Başkan Korkmaz, Gökhan Töre'nin takımdan ayrıldığını belirterek şunları söyledi, "Gökhan oynamak istemediğini söyledi. Ve biz de yolları 15 gün önce ayırdık. Bunu da fazla dillendirmek istemedik"Konyaspor'da 3 maçta toplam 45 dk oynayan Töre gol ve asist yapmadı.

guilherme.jpg


KAPTANLIK YENİ ALINMADI

Diğer yandan geçtiğimiz günlerde iddia edilen Gökhan Töre- Guilherme Sitya gerilimi ile ilgili Başkan Korkmaz haberleri yalanladı. Başkan, Guilherme'nin kaptanlığının alınmasıyla ilgili ise, "Guilherme’nin kaptanlığı yeni alınmadı. Kulüp neyi uygun görürse onu yapar. Kaptanlık görevini yerine getirmemişse kaptanlık alınır. Kaptanlardan sadece saha içi değil saha dışında da sorumluluk bekleriz" dedi.

 Muhabir
Etiketler :