Konyaspor'da gol krallığı, Sokol kolları sıvadı!

Konyaspor'un Arnavutluklu golcusü Sokol Çikalleshi, kariyerinin en iyi sezon başlangıcını yaparken Anadolu Kartalı'nın tarihine geçmek için kollarını sıvadı. Yeşil beyazlılarda en çok gol 36 kez Ömer Ali Şahiner'den geldi. Şahiner'i Riad Bajic (33) takip ediyor. Sokol'un 21 golü var.
Konyaspor'da gol krallığı, Sokol kolları sıvadı!

Konyaspor'un Arnavutluklu golcusü Sokol Çikalleshi, kariyerinin en iyi sezon başlangıcını yaparken Anadolu Kartalı'nın tarihine geçmek için kollarını sıvadı. Süper Lig'de 2023-2024 sezonunda 5 golün 4'ünde imzası olan Sokol (3 gol- 1 asist) takımın diğer lejyoneri Guilherme olan uyumu ile performansını arttırıyor. Maç başına gol etkisi yapan oyuncu gözü Ömer Ali ve Bajic'in rekorlarında.

omer-ali.jpg

BİRİNCİ SIRADA ÖMER ALİ VAR
Konyaspor'da en çok golü atan isim 36 gol ile yeşil beyazlıların unutulmaz kaptanı Ömer Ali Şahiner. Şahiner 609 kez giydiği formada 0.12 maç başına gol ortalaması yakalamıştı. Anadolu Kartalı'nın en golcü diğer oyuncusu Riad Bajic. Bajic 119 maçta 33 gol atmayı başardı. Sokol 80 karşılaşmada 21 gol attı ve listede 5. Sokol en çok gol atan birinci ya da en çok gol atan yabancı oyuncu olmak istiyor.

bajic-konyaspor.jpg

EN GOLCÜLER LİSTESİ
Konyaspor'un en golcü isimleri: Ömer Ali Şahiner (36) Riad Bajic (33) Tayfun Türkmen (30) Erdal Kılıçarslan (26) Sokol Çikalleshi (21) Nejc Skubic (19) Kayhan Kaynak (18) Murat Hacıoğlu (18)

sokol.jpg

 Muhabir
Etiketler :