Konyaspor’da gol sıkıntısı

Konyaspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Bolu ve Hollanda kamplarında oynadığı 5 hazırlık maçında da gol atamadı. Yeşil beyazlılarda teknik heyetin lig başlamadan önce bu soruna çözüm üretmesi bekleniyor.
Konyaspor’da gol sıkıntısı

Yeni sezon hazırlıklarını önce Bolu'da sonra da Hollanda'da yaptığı kamplarla sürdüren ve izne ayrılan Konyaspor'da bu süreçte oynanan hazırlık maçlarında gol sıkıntısı göze çarptı. Yeşil beyazlılar, Bolu kampında Süper Lig temsilcisi Alanyaspor'a 1-0 mağlup oldu. Anadolu Kartalı, yurt dışı kampı doğrultusunda Hollanda'da ise 4 hazırlık maçına çıktı. Bu maçlarda, Asteras Tripolis, Utrecht ve Go Ahead Egles ile 0-0 berabere kalan yeşil beyazlılar, Twente'ye ise 1-0 mağlup oldu. Toplam 5 hazırlık maçına çıkan Konyaspor'un yeni sezon kadrosu henüz golle tanışamadı.

İZNE AYRILDILAR

Hollanda kampını oynadığı 4 hazırlık maçıyla sona erdiren Konyaspor'da futbolcular izne çıktı. 23 Temmuz'da başlayan yurt dışı kampını yoğun antrenmanlarla sona erdiren Anadolu Kartalı 3 gün izin yapacak. Yeşil beyazlılar, yarın saat 18.00'de Kayacık tesislerinde toplanarak sezonun ilk haftasında oynanacak Ankaragücü maçının hazırlıklarına start verecek. Konyaspor ayrıca 10 Ağustos Cumartesi günü de Spor Toto 1.Lig ekiplerinden Eskişehirspor ile özel maçta karşılaşacak.