Konyaspor'da gözler eksik futbolcularda!

Konyaspor'da Karagümrük maçı sonrası verilen ara çarşamba günkü antrenmanla birlikte sona erecek. Teknik heyet bir yandan takımın oyun planını geliştirmek için uğraş verecek, diğer taraftan ise gözler sağlık heyetinden gelecek haberlerde.
Konyaspor'da gözler eksik futbolcularda!

Anadolu Kartalı sahaya iniyor. Süper Lig'de 15 Mart'ta Karagümrük ile deplasmanda mücadele eden Konyaspor'da futbolculara verilen izin çarşamba günkü antrenmanla birlikte sona erecek. Teknik heyet bir yandan oyun planında gelişim sağlamak için mücadele edecek diğer taraftan ise sağlık heyetinden gelecek haberleri bekliyor. Yeşil beyazlılarda sakatlığı bulunan 4 oyuncunun son durumları şu şekilde

konyaspor-logo.png


4 OYUNCUNUN SON DURUMU

Sağ omzundan sakatlık yaşayan Adil Demirbağ'dan olumlu haber geldi. Adil'in ara sonrası takımla birlikte oynayacak duruma gelmesi bekleniyor. Muhammet Demir'in sağlık durumu takip ediliyor ancak Trabzonspor maçına yetişme ihtimali zor. Sağ ayak parmağında kırık bulunan Yasir Subaşı sezonu kapatırken, Filip Damjonevic için net takvim verilmedi. Ancak son tetkiklerden sonra karar verilecek.

 Muhabir
Etiketler :