Konyaspor'da gözler Niangbo ve Boateng'de

Konyaspor’da milli maçlar nedeniyle verilen arada teknik heyetin gözü yeni transferlerde olacak. Tekknik patron Fahrudin Omerovic, Boateng ve Niangbo ile ilgilenecek ve yaptıracağı çalışmalarla birlikte futbolcularından beklentilerini dile getirecek.
Konyaspor'da gözler Niangbo ve Boateng'de

Konyaspor’da milli maçlar nedeniyle verilen arada teknik heyetin gözü yeni transferlerde olacak. Özellikle ara transfer sürecinde takıma katılan futbolculardan Emmanuel Boateng ve Anderson Niangbo önceki takımlarından Konyaspor’a gelene kadar maç tempolarını kaybettikleri için yeşil beyazlıların ligde oynadığı kritik mücadelelerde teknik heyetten formayı almaya başaramamışlardı.

eksiklerini-kapatacaklar.jpg


EKSİKLERİNİ KAPATACAKLAR

Anadolu Kartalı’nda teknik patron Fahrudin Omerovic, Boateng ve Niangbo ile ilgilenecek ve yaptıracağı çalışmalarla birlikte futbolcularından beklentilerini dile getirecek. Forma şansı bulmakta zorlanan iki oyuncudan Konyaspor’un puan durumunda takımın yükselişinde katkı vermeleri istenecek. Fiziksel olarak eksikleri bulunan iki oyuncu milli ara döneminde ekstra çalışacak.

 Muhabir
Etiketler :