Konyaspor'da gözler onların üzerindeydi!

Konyaspor’da ara transfer döneminde takıma katılan beş oyuncunun dört tanesi Rizespor maçında sahada yerini aldı. Maç reytinglerine göre en yüksek puanı 7.9 ile kaleci Jakub Slowik aldı.
Konyaspor'da gözler onların üzerindeydi!

Konyaspor’da ara transfer döneminde takıma katılan beş oyuncunun dört tanesi Rizespor maçında sahada yerini aldı. Filip Damjanovic , Başakşehir maçı sonrası ikinci maçında da direkt 11 başladı. Kaleye Polonyalı kaleci Jakub Slowik devralırken, 10 numara ve sol kanatta Fahrudin Omerovic değişikliklere gitti. Marlos Moreno ve Sokol Cikalleshi yedek soyunurken, sol kanatta Alassane NDao, forvet bölgesinde ise Valon Ethemi oynadı. Emmanuel Boateng ise maç kadrosunda yer almadı.

yeni-transferler-vitrinde-2-001.jpg


TRANSFERLERİN PERFORMANSLARI

Ara transfer döneminin en hızlı takımı olan Konyaspor’da gözler yeni transferlerin performansındaydı. Maç reytinglerine göre en yüksek puanı 7.9 ile kaleci Jakub Slowik aldı. Stoper Filip Damjanovic 7.5, sol kanatta oynayan Alassane NDao 7.1, Valon Ethemi 7.1 puan ile maçı tamamladı. Damjanovic altı kez ikili mücadeleye girdi ve hepsini kazandı. NDao’nun pas isabet oranı yüzde 79, girdiği ikili mücadelede kazanımı ise yüzde 33. Ethemi ise 79 dakika sahada kaldı ve 0.24 gol beklentisi oluşturdu

transferlerin-performanslari-001.png

 Muhabir
Etiketler :