Konyaspor'da haftanın enlerinde iki futbolcu!

Trendyol Süper Lig’de geride kalan haftada en iyi performanslar belli oldu. Galatasaray deplasmanında mücadele eden Anadolu Kartalı’nda genç yetenek Deniz Ertaş ile Marlos Moreno en iyiler listesinde kendilerine yer buldular.
Konyaspor'da haftanın enlerinde iki futbolcu!

Süper Lig’de 19. Haftanın enleri açıklandı. Konyaspor’un Galatasaray deplasmanına gittiği haftada Marlos Moreno ve Deniz Ertaş performanslarıyla haftanın enlerine girmeyi başardılar. Buna göre Paul Bernardoni’nin yokluğunda kaleyi devralan 18 yaşındaki Deniz Ertaş, Rams Park’ta 7 kurtarışa imza attı ve haftanın en çok kurtarış yapan ikinci kalecisi oldu. Birinci sırada İstanbulspor’dan Alp Arda var.

alkis-aldilar-2.jpg


MORENO EN İYİLERDE

Marlos Moreno ise haftanın en çok ikili mücadele kazanan futbolcusu oldu. Kolombiyalı kanat oyuncusu 15 kez ikili mücadele kazandı. Moreno, sol kanattan yaptığı driplinglerle takımını ileriye çıkarmayı başardı. Diğer yandan Konyaspor’un rakibi Galatasaray haftanın en çok isabetli şut çeken ikinci takımı oldu (10) Birinci sırada 14 şutla Fenerbahçe var. Hatayspor ise hiç isabetli şut çekmedi.

alkis-aldilar-1.jpg

 Muhabir
Etiketler :