Konyaspor'da Hakan Keleş'ten iyi oyun vurgusu

Anadolu Kartalı’nın Galatasaray maçı hazırlıkları devam ediyor. Son antrenmanı basını açan yeşil beyazlılarda Teknik Direktör Hakan Keleş, sarı kırmızılılarla olan maç öncesinde açıklamalarda bulundu. Keleş, “Puana ihtiyacımız var. İyi çalışmamız lazım, iyi oynamamız lazım” diye konuştu.
Konyaspor'da Hakan Keleş'ten iyi oyun vurgusu

Konyaspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, 19. Haftada oynayacakları Galatasaray maçı öncesi basına açık antrenmanda açıklamalarda bulundu. Keleş, İstanbul kampı ile ilgili olarak ,”3 tane üst üste deplasman maçı oynayacağız. Zorlu karşılaşmalar olacak ama son haftalarda Sivasspor maçı hariç bir çıkışımızın olduğunu söyleyebilirim. İyi çalışmamız lazım, iyi oynamamız lazım” diye konuştu.

galatasaray.jpg


“EKSİK OLARAK GÖRMÜYORUM”

Hakan Hoca Galatasaray’daki eksik oyuncuların maçı nasıl etkileyeceğine dair soruya cevap verdi, “Galatasaray kendi sahasında maç yapacak. İyi oyuncuları var. Geçtiğimiz sezonlara göre çok daha iyi oyuncular. Rakibin eksiklerini eksik olarak görmüyorum çünkü çok iyi bir takım. Bizim de puana ihtiyacımız var. Transfer dönemine kadar 2 maç oynayacağız. Alabileceğimiz puanları toplamalıyız”

 Muhabir
Etiketler :