Konyaspor’da Hora neden 88 numarayı giyecek?

Atiker Konyaspor'un yeni transferi Ioan Hora, takımın geçen sezon büyük bir başarıya imza attığını ve kendisinin de bu başarıya katkı sağlamak adına burada bulunduğunu söyledi.
Konyaspor’da Hora neden 88 numarayı giyecek?

Açıklamalarına 'Buraya geldiğim için çok mutluyum' sözleriyle başlayan Atiker Konyaspor'un yeni transferi Ioan Hora "Gerçekten profesyonelce çalışan insanlar var. Bu takım Türkiye Ligi’nde ilk 4’ü hak ediyor" dedi. 27 yaşındaki golcü oyuncu Ioan Hora, "Tabiki de buraya gelmemde en büyük etkenlerden bir tanesi ateşli taraftarımız. Romanya’da bu tür hislere sahip olamıyoruz. Çünkü çok taraftar yok. İnternetten taraftarlarımızı izledim ve kendimi gerçekten onların destekleriyle birlikte oynadığım vakit gerçek bir futbolcu gibi hissettireceklerine inandım" diye konuştu.

AVRUPA KUPASINI İSTİYOR

Kulüp binası içerisindeki müzeyi gezen ve geride kalan sezon hem takımın hem de kendisinin başarılı bir yıl geçirdiğini de sözlerine ekleyen Ioan Hora, "Kendi açımdan güzel bir sezon geçirdim. Bu sezonda daha üstüne koyup, sınırlarımı zorlayıp başarılı olmak istiyorum. Takımız Konyaspor da geçen sene harikulade bir başarı elde etti. Bu sezon da inanıyorum ki aynı başarıya imza atacak ve kupada da gönlümden geçen bu güzel müzeye bir tane Avrupa Kupası koyabilmek" şeklinde görüş belirtti.

88 NUMARA BAŞARI GETİRDİ

2016-17 sezonunda Atiker Konyaspor'da 88 numaralı formayı giyecek olan Ioan Hora, "88 benim uğurlu numaram. 1988 yılında doğdum ve Romanya’da oynadığım takımlarda hep 88’i kullandım ve 88 numara bana çok başarı getirdi. Bu yüzden 88 numarayı tercih ettim. Ümit ediyorum ki bu numarayla burada da başarılı olacağım ve ligi daha iyi yerlerde bitireceğiz" görüşlerine yer verdi.