Konyaspor'da imzalar yakın!

Konyaspor transfer tahtasını açıyor. Yeşil beyazlılar gelen sponsorluk anlaşmalarıyla eli biraz rahatlarken geciken ödemeleri yapmasıyla transfer tahtasını açması ve daha önce anlaştığı 4 oyuncuyu duyurması bekleniyor.
Konyaspor'da imzalar yakın!

TÜMOSAN Konyaspor'da transferleri açıklama vakti. Yeşil beyazlılarda eski oyuncusu Zuta'nın alacaklarından dolayı UEFA'ya şikayet etmesi sonrasında Anadolu Kartalı'nın transfer tahtası kapanmış, 2023-2024 sezonu için anlaşılan yeni transferler bu yüzden resmiye dökülmemişti. Konyaspor'da gerçekleşen sponsorluk anlaşmaları sonrasında kulübün eli biraz rahatladı, imza vakitleri yaklaştı.

moreno.jpg

MORENO İLE YENİDEN
Konyaspor'da borçların bir kısmının ödenmesi ile gelecek hafta itibariyle anlaştığı 4 oyuncuyu basının karşısına çıkacak. İlk etapta Marlos Moreno var. Anadolu Kartalı'nda geçen sezonun ikinci yarısında sezon sonuna kadar anlaşılan ve daha sonra tekrar el sıkışılan Moreno yeniden yeşil beyazlı formayı giyecek. Moreno, Erzurum'daki hazırlık maçlarında forma giymişti. İkinci sırada ise Yunus Mallı geliyor.

transfer-001.jpg

4 OYUNCU TAMAM
Konyaspor'un 10 numarada rotasyon için düşündüğü ve 1+1 yıllık anlaştığı Yunus Mallı, Erzurum kampına sonradan katıldı.. Yunus, bir 10 numara daha alınmasıyla bu pozisyonda rekabete girecek. Bouchalakis'in ayrılmasıyla 6 numara pozisyonuna Morgan Schneiderlin geçerken, oyuncu çalışmalarını Konya'da yaptı. Son olarak forvet pozisyonu için Sırp forvet Andrija Majdevac ile imzalar atıldı.

 Muhabir
Etiketler :