Konyaspor’da istifa furyası! Genel Kurul kararı çıkmazsa ayrılıklar devam edecek

Atiker Konyaspor’da kulübün genel kurula gitmesini isteyen yöneticiler, istifa etmeye başladı. İlk dalgada Ali Kaya, Mehmet Tosunoğlu ve aynı zamanda AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı’nın iş ortağı olan Muzaffer Hançerli kulübe istifa dilekçesini sundu
Konyaspor’da istifa furyası! Genel Kurul kararı çıkmazsa ayrılıklar devam edecek

Anadolu Kartalı’nın kötü günleri geride bırakmasını isteyen yöneticiler, elini taşın altına koydu ve kulübün genel kurula gitmesi için tepkilerini istifa ederek dile getirmeye başladı. Bugün Başkan Yardımcısı Ali Kaya ile başlayan ilk istifa dalgası Mehmet Tosunoğlu ile devam etti. Daha sonra ise AK Parti İl Başkanı Hasan Angı’nında iş ortağı olan Muzaffer Hançerli, kulübe istifasını sundu.

YÖNETİM, İSTİFALARI ELE ALACAK
Peş peşe alınan istifa kararlarının ardından Atiker Konyaspor yönetimi, pazartesi günkü yönetim kurulu toplantısında bu durumu özel olarak ele alacak. İkiye ayrılan yeşil-beyazlı yönetimin, olağanüstü genel kurulu alıp almayacağı yapılan görüşmeler sonrasında netlik kazanacak. Toplantıdan ‘devam’ kararı çıkması halinde ise istifaların sürmesi öngörülüyor.


Veli Özkan / Konya Yeni Haber