Konyaspor'da kadroya neşter vurulacak!

Sezonun sona ermesiyle birlikte Atiker Konyaspor’da 6 futbolcunun sözleşmesi 31 Mayıs itibariyle sona erecek.  Yeşil-beyazlılarda 12 oyuncu ise kiralıktan dönecek. Hal böyleyken Konyaspor’un kadroya sıkı bir neşter vurması öngörülüyor
Konyaspor'da kadroya neşter vurulacak!

Spor Toto Süper Lig’de sezonunun bitmesinin ardından Konyaspor’da bir çok oyuncunun sözleşmesi bitiyor. Anadolu Kartalı’nda 6 futbolcunun mukavelesi, 31 Mayıs’ta erecek.  Aykut Kocaman döneminde takıma kazandırılan Danimarkalı orta saha Jens Jonsson’un yanı sıra sezon başında 1 yıllık sözleşme imzalanan kaleci Patrick Carlgren ile devre arasında Manisaspor’dan transfer edilen Emrullah Şalk, yeni sözleşme yapılmazsa takımdan ayrılacak. Öte yandan sezon başında kiralık olarak transfer edilen Malick Evouna ve Orkan Çınar da Konyaspor’dan ayrılacak isimler arasında. Devre arasında sezon sonuna kadar transfer edilen ancak sözleşmesinde ‘istenilirse sözleşmesi 1 yıl daha uzatılır’ maddesi bulunan Volkan Şen ise opsiyonun kullanılmasını bekleyecek. Yeşil-beyazlı takım, bu opsiyonu kullanmazsa Volkan kendisine başka bir kulüp arayacak.

12 İSİM TAKIMA KATILACAK
Atiker Konyaspor’da sezonun bitişinin ardından takımdan ayrılacak oyuncuların yanında kiralıktan dönecek oyuncuların çokluğu da dikkat çekiyor. 12 isim yeşil takıma geri dönerek forma şansı arayacak. Sezon başında pilot takım Anadolu Selçukspor’a kiralanan Mücahit Can Akçay, Seddar Karaman ve Sertan Yiğenoğlu ile devre arasında Yavru Kartallar’ın yolunu tutan Kadir Kaan Özdemir, Emre Sofuoğlu ve Savaş Polat Konyaspor’a geri dönecek. Bu isimlerin dışında Can Demir Aktav(Tuzlaspor), Patrick Eze(Denizlispor), Abdülkerim Bardakçı(Giresunspor), Emre Can Atila( FC Shkupi), Burak Saban(Kahramanmaraşspor) ve İbrahim Alan(Yeni Orduspor) da takımlarındaki kiralık sözleşmeleri biterek Konyaspor’a dönecek diğer isimler. Bu arada Mukavelesinde ‘ilk 11’de 20 maça çıkmazsa sözleşme feshedilir’ maddesi bulunan Eren Albayrak, Wilfred Moke ve Patrick Carlgren için son kararı teknik heyet ve yönetim verecek.