Konyaspor'da kampın yıldızını tanıyalım

Konyaspor'un yeni transferlerinden Yunus Mallı yeşil beyazlıların oynadığı hazırlık maçlarında takımın yıldızı oldu. 31 yaşındaki oyuncu rotasyon olarak düşülmesine karşın performansıyla Aleksandar Stanojevic'in maç 11'ine göz kırptı.
Konyaspor'da kampın yıldızını tanıyalım

Konyaspor'da yeni sezon öncesi hazırlıklarında son viraja giren yeşil beyazlılarda geçen hafta 5 yeni transfer basına tanıtıldı. Transferler arasında en çok hazırlık maçına çıkan isim olan Yunus Mallı, beklentilerin ötesinde bir performansla teknik heyeti sevindirmeyi başardı. Yeşil beyazlılar bonservisi elinde olan oyuncuyu 1 yıllığına kadrosuna kattı. Yunus Mallı öncesinde rotasyon olarak düşünülüyordu.

yunus-malli-kopya.png

KAMPIN YILDIZI OLDU
Konyaspor teknik heyeti 10 numara pozisyonda oynayan Yunus Mallı'yı rotasyonda kullanıp o bölgede bir oyuncu transferi planı yapıldı. Ancak 31 yaşındaki futbolcu hazırlık maçlarında 2 gol, 2 asist ile kampın yıldızı oldu. Konyaspor Alexandru Cicaldau'yu transfer etmesine rağmen Aleksandar Stanojevic'in nasıl bir kurgu ile çıkacağı merak ediliyor. Rumen oyuncu merkez orta saha pozisyonu da oynayabiliyor.

yunus-malli.jpg

YUNUS İLK 11 ÇIKABİLİR
Aleksandar Stanojevic, Ankaragücü maçında Cicaldau'yu 10 numarada oynattı ve ikinci yarıda Yunus Mallı'ya şans verdi. Yunus, Adil'in attığı 2.golde asisti yapan isim oldu. Stanojevic İstanbulspor maçında Yunus Mallı ile çıkma ihtimali yüksek görülüyor. Hoca'nın Süper Lig'in ilk maçında sahasında çıkacağı kadro, aklındaki planı ortaya koyacak. Stanojevic tüm oyunculara hazırlık maçlarında yer verdi.

 Muhabir
Etiketler :