Konyaspor'da kiralıkların durumu belli oluyor

Atiker Konyaspor’da yeni sezon transfer çalışmaları başlarken geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giyen futbolcuların da durumu merak ediliyor.
Konyaspor'da kiralıkların durumu belli oluyor

Atiker Konyaspor’un orta sahasının en çalışkan isimlerinden biri olan Samuel Holmen için Konya ekibinin 700 bin Euro’ya anlaştığı daha önce belirtilmişti. Bir diğer kiralık oyuncu Abdou Razack Traore için Karabükspor’dan gelecek olan cevap beklenirken takımın en golcü oyuncusu olan Traore’nin de takımda tutulmak istendiği biliniyor.

recep-aydin.jpg

Recep’e kulüp aranıyor

Atiker Konyaspor’un alt yapısından yetişen Recep Aydın’ın önümüzdeki sene takımda kalıp kalmayacağı merak ediliyor. Geçtiğimiz sezonu Karabükspor’da kiralık olarak geçiren Recep’in bu sene de bir PTT 1. Lig takımına kiralanması bekleniyor. Recep Aydın’a talip çıkmaması durumunda ise Atiker Konyaspor genç oyuncuyu takasta kullanacak. PTT 1. Lig’den genç oyuncular ile ilgilenen Konya ekibi, isteyeceği oyuncuya karşılık Recep Aydın’ı bonservisi ile vermeyi teklif edecek. Yeşil beyazlılar Recep Aydın’ı takasta da kullanamazsa sözleşmesinde bulunan 2 senelik opsiyon sebebiyle sözleşmesini uzatacak. Recep’in durumunun ilerleyen günlerde netleşmesi bekleniyor.

ibrahim-alan.jpg

İbrahim Alan’a yine kiralanacak

Atiker Konyaspor’un geçtiğimiz sezon başında Üçüncü Lig ekiplerinden Niğde Belediyespor’a kiraladığı İbrahim Alan’ın yine kiralanacağı öğrenildi. Niğde ekibi İbrahim için yine Atiker Konyaspor’un kapısını çalarken, birkaç tane PTT 1. Lig takımının da genç oyuncu ile ilgilendiği öğrenildi. İbrahim Alan’ın tercihini PTT 1. Lig’den yana kullanması da beklenirken, genç oyuncunun Anadolu Selçukspor’a da kiralanabileceği gündemde. İbrahim Alan, geçtiğimiz sezon Niğde ekibinde 34 maça çıkmış ve takımına 20 gollük katkı sağlamıştı.

ishak-cakmak.jpg

İshak Çakmak yolcu

Atiker Konyaspor’un kadrosunda bulunan ve yolların ayrılması gündemde olan diğer bir oyuncu ise İshak Çakmak. İshak Çakmak’a birçok PTT 1. Lig takımının talip olduğu öğrenilirken yeşil-beyazlılar yetenekli ön libero oyuncusuna yolları ayırma kararını iletti. Gelen teklifleri değerlendirmeye başladığı öğrenilen İshak’ın son kararını önümüzdeki günlerde vereceği de gelen bilgiler arasında. İshak geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giydiği Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’da 29 maça çıkmış ve 3 gol atmıştı. 
MÜCAHİT YAPRAKCI

Kaynak:YENİ HABER