Konyaspor'da kupa eleştirisi!

Yeşil beyazlılarda teknik heyet her kupa maçı öncesi ve sonrasında asıl hedefin lig olduğunu belirtmesine karşın Türkiye Kupası'nda çeyrek finaldeki maç sonuçları teknik heyetin bu söylemine eleştiri olarak yansıdı.
Konyaspor'da kupa eleştirisi!

Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final maçları tamamlandı. Beşiktaş deplasmanına giden Konyaspor, 2-0 aldığı sonuçla turnuvaya veda etti. Yeşil beyazlılarda teknik heyet her kupa maçı öncesi ve sonrasında asıl hedefin lig olduğunu belirtmesine karşın Türkiye Kupası'nda çeyrek finaldeki maç sonuçları teknik heyetin bu söylemine eleştiri olarak yansıdı. Şampiyonluğun iki adayı ateş hattındaki takımlara elendi.

ankaragucu.webp


KUPA SÖZLERİ ELEŞTİRİLDİ

Ligde Konyaspor'dan 1 puan fazla toplayan 15. sıradaki Ankaragücü kupada Fenerbahçe'yi 3-0 yendi ve adını yarı finale yazdırdı. Ligdeki bir diğer şampiyonluk adayı, lider Galatasaray ise kupadaki çeyrek finalin son maçında sahasında Karagümrük'e 2-0 mağlup olarak havlu attı. Karagümrük de 29 puanı bulunuyor ve ateş hattından sadece 1 puan uzakta. Teknik heyetin kupaya bakışı eleştirileri getirdi.

karagumrukspor.jpg

 Muhabir
Etiketler :